top of page

Werkwijze

voice dialogue

''Deze vogels zijn telepathisch verbonden en hebben ieder een unieke positie waardoor ze samen patronen vormen. Dit noem je een morfogenetisch veld. Zo is ook bij mensen alles verbonden. Door pijnlijke gebeurtenissen vergeten we dit soms. Ik wil je helpen jezelf weer onderdeel te voelen van iets groters en zo je plek in te nemen die voor jou gemaakt is.''

Werkwijze

Voor we het traject beginnen, vindt er een vrijblijvende kennismaking plaats. Hierin bespreken we samen het aantal sessies.

Dit varieert meestal van drie tot twaalf sessies. Werkwijzen als NLP, provocatief, systemisch coachen en familieopstellingen, zijn technieken die ik toepas. Daarnaast maak ik gebruik van mijn beeldende en sportieve achtergrond die ik meeneem uit eerdere opleidingen.Voor elke methode die ik toepas geldt dat ik deze zelf eerst heb uitgevoerd. Sinds de lockdown heb ik de kracht van online coachen ontdekt. Ik geef tegenwoordig ook online sessies via Zoom. Ik coach mijzelf dagelijks, ga veel naar workshops en laat mijzelf regelmatig coachen. Dit doe ik vanuit een passie om te blijven groeien. Dit maakt dat we uiteindelijk het mooiste resultaat uit onze sessies kunnen halen. Als je klikt op inspiratie zie je enkele video's die aansluiten bij mijn visie en werkwijze. Hieronder enkele voorbeelden van methodes die ik toepas.

Systemisch coachen

In de Jaren vijftig kwamen gezinstherapeuten er achter dat als een kind met afwijkend gedrag uit het gezin werd geplaatst, dit niks oploste. Sterker nog, een ander gezinslid leek dit gedrag over te nemen. De therapeuten kwamen er achter dat als zij patronen wilden doorbreken, zij hun focus moesten verleggen naar de rest van het gezin en deze moesten benaderen als systeem. Het ''probleem kind'' was slechts een weerspiegeling en soms zelfs een bliksemafleider van wat er binnen dit systeem speelde. We maken allemaal een deel uit van een systeem, binnen je werk, je sportvereniging, je vriendengroep en het belangrijkst: je gezin van herkomst. Dit geeft jou een blauwdruk van hoe je als het ware geprogrammeerd bent. Als hier in iets onbewust verstoord is, wil dit vroeg of laat gezien worden. Tijdens onze sessies onderzoeken we deze verstoringen, zodat deze zich niet meer via externe factoren(terugkerende patronen, burn-out etc.) hoeven te manifesteren.

Provocatief coachen
Voice dialogue

''Het is juist goed dat je jezelf op de laatste plek zet!''. Zou het niet bizar zijn als je coach je dat zou vertellen? Laten we eerlijk zijn, we draaien er wel eens omheen. We vinden het eng om elkaar te vertellen wat we echt denken en doen soms dingen waar we eigenlijk geen zin in hebben. Dit, terwijl directheid juist heel verfrissend en bevrijdend kan zijn! Provocatief coachen geeft je in een veilige setting de mogelijkheid op humorvolle en bizarre wijze je grootste obstakels en angsten in een ander daglicht te zetten.

We veranderen allemaal wel eens van mening. We zijn op werk bijvoorbeeld minder uitbundig dan in de kroeg. We hebben verschillende kanten ontwikkeld die we subpersonen noemen. Gedachtes als ''ik twijfel'' of ''ik wil wel maar ik durf niet'', geven aan dat er sprake is van een tweestrijd tussen deze subpersonen. Dit kan voor veel slapeloze nachten, uitstelgedrag, conflicten, fysieke klachten etc., zorgen. Voice dialogue is een effectieve methode waarin we samen met deze subpersonen in dialoog gaan en zo innerlijke rust creëren. Het is een dynamische methode waarbij we veel gebruik maken van de ruimte. Je leert als het ware samenwerken met jezelf. Zodra je jezelf als beste vriend hebt, kun je de wereld aan.

*Tijdens de sessies hou ik me aan de richtlijnen volgens het RIVM

Tarieven

 

Onderstaande tarieven zijn inclusief btw en in indien van toepassing excl reiskosten.
De sessies vinden plaats in Den Haag of op locatie. De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering.
Coaching
Kennismaking 50 min: gratis
Losse sessie 1uur: € 80
Losse sessie 1,5 uur € 105
 
Traject  3 x 1,5 uur  € 290
Traject  5 x 1,5 uur: € 450
Traject  8 x 1,5 uur: € 690
 
Online Coaching(Zoom):
Kennismaking 50 min: gratis
sessie 1 uur: € 70
sessie 1,5 uur: € 95
Traject 3 x 1,5 uur: € 240
Traject 5 x 1,5 uur: € 390
Traject 8 x 1,5 uur: € 630
*Helaas is door de grote hoeveelheid aanmeldingen het aanvragen van de ''Nederland Leert Door'' subsidie niet meer mogelijk. Het is nog niet zeker of dit later dit jaar weer mogelijk zal zijn.
 
bottom of page