top of page
Yana van Dijk, selfie, fotoshoot, coach, coaching, kunst,

Over mij

'Ik kijk verder waar anderen stoppen, ''prik door bullshit heen'', ben stevig, creatief, heb mensenkennis en heb omdat ik veel heb meegemaakt, veel empathie.'' Zo word ik door anderen omschreven en zo zie ik mijzelf ook. Zowel tijdens het coachen als daarbuiten, omdat ik een sterke waarde hecht aan authenticiteit.

Ik ben 34 jaar en woon in Den Haag. Voor ik mij op coachen richtte, heb ik de studie beeldende kunst gevolgd aan de Rietveld Academie in Amsterdam en heb ik een diploma in vechtsport . Tijdens mijn studie aan de kunstacademie ging mijn interesse al uit naar psychologische thema's en authenticiteit. Ik onderging zelf sociale experimenten met mijn performance kunst, omdat ik vond dat als ik echtheid wilde onderzoeken, ik dat alleen kon doen door me echt in te leven.

Meerdere traumatische gebeurtenissen in mijn jeugd zorgden ervoor dat ik voor mijzelf terugkerende belemmerende patronen ontwikkelde waardoor ik 15 jaar veel pijn heb ondervonden, maar ook een meesterschap heb ontwikkeld in zelfonderzoek en strategieën om met elke vorm van weerstand om te gaan. Toen ik een paar jaar geleden voor het eerst echt kon genieten van het leven, besloot ik mijn kennis door te willen geven en anderen te willen helpen. Ik volgde de (NOBCO-gecertificeerde) studie ''Professioneel Coachen en Leiderschap'' bij Coachcenter in Den Haag. Daarnaast werkte ik een jaar als coach bij een organisatie die zich richt op zelfredzaamheid van vrouwen met een migratieachtergrond. Ik begon ernaast als zelfstandig coach en richt mij tot en met vandaag op uiteenlopende doelgroepen. Van ondernemers tot managers of mensen met een burn-out, maar allemaal met authenticiteit en leiderschap als gemeenschappelijke kernwaarden.

bottom of page